Louis Gargour, chef investment officer bij hedge fund LNG Capital, wijst er op dat de brouwer nu diep in de schulden steekt voor een investment-grade bedrijf. Volgens Fitch Ratings bedragen de schulden nu zesmaal zo veel als de winst.

Het is niet duidelijk wie de leningen met kortingen verkoopt. Banco Santander, Bank of Tokyo-Mitsubishi, Barclays Capital, BNP Paribas, Deutsche Bank, Fortis, ING Groep, JPMorgan Chase & Co., Mizuho Corporate Bank en Royal Bank of Scotland Group onderschreven de leningen. De koers van Anheuser-Busch InBev sloot licht hoger.

In het parlement is er heel wat tumult over de Fortis-affaire, waarbij zelfs om het ontslag van premier Leterme wordt geëist. We zullen de zaak in de komende uren blijven volgen. Fortis sloot 4,35% hoger.

Een opvallende daler was Dexia, dat in de sporen van BNP Paribas flink lager sloot. Daarnaast lag ook Belgacom opvallend zwak op koers. Bekaert en Solvay bleven in de plus.

Louis Gargour, chef investment officer bij hedge fund LNG Capital, wijst er op dat de brouwer nu diep in de schulden steekt voor een investment-grade bedrijf. Volgens Fitch Ratings bedragen de schulden nu zesmaal zo veel als de winst. Het is niet duidelijk wie de leningen met kortingen verkoopt. Banco Santander, Bank of Tokyo-Mitsubishi, Barclays Capital, BNP Paribas, Deutsche Bank, Fortis, ING Groep, JPMorgan Chase & Co., Mizuho Corporate Bank en Royal Bank of Scotland Group onderschreven de leningen. De koers van Anheuser-Busch InBev sloot licht hoger. In het parlement is er heel wat tumult over de Fortis-affaire, waarbij zelfs om het ontslag van premier Leterme wordt geëist. We zullen de zaak in de komende uren blijven volgen. Fortis sloot 4,35% hoger. Een opvallende daler was Dexia, dat in de sporen van BNP Paribas flink lager sloot. Daarnaast lag ook Belgacom opvallend zwak op koers. Bekaert en Solvay bleven in de plus.