Het doel van de Stichting was de continuïteit van Fortis N.V. te verzekeren, op zodanige wijze dat de belangen van Fortis en van de bedrijven die tot de Fortis Groep behoren, zo goed mogelijk werden gewaarborgd.

Als gevolg van deze ontbinding zal een meerwaarde van ongeveer 3,5 miljoen euro in netto actief vermogen overgedragen worden naar Fortis N.V.

Fortis holding (Fortis SA/NV en Fortis N.V.) bestaat uit (1) Fortis Insurance Belgium, (2) Fortis Insurance International en (3) de financiële activa en verplichtingen van de verschillende financiële vehikels.

De internationale verzekeringsactiviteiten (Fortis Insurance International) zijn aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Hongkong, Luxemburg (Niet-Leven), Duitsland, Turkije, Rusland, Oekraïne en in joint ventures in Luxemburg (Leven), Portugal, China, Maleisië, India en Thailand. Fortis holding is niet betrokken bij bancaire activiteiten.

Het doel van de Stichting was de continuïteit van Fortis N.V. te verzekeren, op zodanige wijze dat de belangen van Fortis en van de bedrijven die tot de Fortis Groep behoren, zo goed mogelijk werden gewaarborgd.Als gevolg van deze ontbinding zal een meerwaarde van ongeveer 3,5 miljoen euro in netto actief vermogen overgedragen worden naar Fortis N.V.Fortis holding (Fortis SA/NV en Fortis N.V.) bestaat uit (1) Fortis Insurance Belgium, (2) Fortis Insurance International en (3) de financiële activa en verplichtingen van de verschillende financiële vehikels. De internationale verzekeringsactiviteiten (Fortis Insurance International) zijn aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Hongkong, Luxemburg (Niet-Leven), Duitsland, Turkije, Rusland, Oekraïne en in joint ventures in Luxemburg (Leven), Portugal, China, Maleisië, India en Thailand. Fortis holding is niet betrokken bij bancaire activiteiten.