De enige echt opvallende beweger binnen de index is Fortis, dat een behoorlijke stijging te zien geeft. Blijkbaar is de hoop bij de beleggers opnieuw toegenomen dat er nog iets extra's uit de bus gaat vallen.

KBW heeft vandaag het advies voor BNP Paribas verhoogd. De Franse bank krijgt nu een koopadvies, waar dat voordien slechts een neutraal advies was. Blijkt dat de adviezen voor BNP Paribas nogal uiteenlopend zijn.

Volgens Fortis was het bericht over de kapitaalverhoging bij Deceuninck geen verrassend nieuws. Het bedrijf had eind vorig jaar al te verstaan gegeven dat er vers geld zou opgehaald worden.

De referentieaandeelhouders Desco en Sofina zullen meedoen aan de operatie. Het bedrijf zou 50 tot 65 miljoen euro willen ophalen, wat Fortis een realistisch bedrag lijkt. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

De enige echt opvallende beweger binnen de index is Fortis, dat een behoorlijke stijging te zien geeft. Blijkbaar is de hoop bij de beleggers opnieuw toegenomen dat er nog iets extra's uit de bus gaat vallen. KBW heeft vandaag het advies voor BNP Paribas verhoogd. De Franse bank krijgt nu een koopadvies, waar dat voordien slechts een neutraal advies was. Blijkt dat de adviezen voor BNP Paribas nogal uiteenlopend zijn. Volgens Fortis was het bericht over de kapitaalverhoging bij Deceuninck geen verrassend nieuws. Het bedrijf had eind vorig jaar al te verstaan gegeven dat er vers geld zou opgehaald worden. De referentieaandeelhouders Desco en Sofina zullen meedoen aan de operatie. Het bedrijf zou 50 tot 65 miljoen euro willen ophalen, wat Fortis een realistisch bedrag lijkt. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.