Royal Bank of Scotland opende sterk in reactie op het bericht dat de bank een grondige reorganisatie zou overwegen, waarbij ze de facto in twee delen zou opgesplitst worden.

In Parijs is Natixis een opgemerkte stijger. Deze zakenbank zou een kapitaalinjectie van 1,50 miljard euro krijgen van Groupe Banque Populaire en Groupe Caisse d'Epargne, de twee moedermaatschappijen van de bank die gaan fuseren.

Op de Brusselse beurs is het sentiment vanmorgen eveneens goed, de BEL 20 opende ruim 1% hoger. Daarmee handhaaft de index zich boven het niveau van 1750 punten.

Fortis is een opgemerkte stijger, waarbij de hoop op een positief resultaat van de onderhandelingen opnieuw is toegenomen. Bekaert krijgt eens te meer een schouderklopje vanwege de meevallende cijfers.

Royal Bank of Scotland opende sterk in reactie op het bericht dat de bank een grondige reorganisatie zou overwegen, waarbij ze de facto in twee delen zou opgesplitst worden. In Parijs is Natixis een opgemerkte stijger. Deze zakenbank zou een kapitaalinjectie van 1,50 miljard euro krijgen van Groupe Banque Populaire en Groupe Caisse d'Epargne, de twee moedermaatschappijen van de bank die gaan fuseren.Op de Brusselse beurs is het sentiment vanmorgen eveneens goed, de BEL 20 opende ruim 1% hoger. Daarmee handhaaft de index zich boven het niveau van 1750 punten. Fortis is een opgemerkte stijger, waarbij de hoop op een positief resultaat van de onderhandelingen opnieuw is toegenomen. Bekaert krijgt eens te meer een schouderklopje vanwege de meevallende cijfers.