Om half negen was er een vergadering van het kernkabinet, waarna er opnieuw met het kernkabinet werd gesproken. Details over de onderhandelingen zijn tot dusver niet uitgelekt.

Volgens de analisten wil de regering Fortis kost wat kost een overeenkomst bereiken. Met Dexia dreigt namelijk een nieuw probleem. De vraag is of er nog iets te rapen valt voor de kleine aandeelhouders van Fortis.

De problemen in de banksector zijn de afgelopen weken alleen maar toegenomen, zodat het onwaarschijnlijk lijkt dat BNP Paribas veel toegevingen gaat doen. In de Morgen staat vandaag zaterdag te lezen dat BNP Paribas alles of niets speelde.

Om half negen was er een vergadering van het kernkabinet, waarna er opnieuw met het kernkabinet werd gesproken. Details over de onderhandelingen zijn tot dusver niet uitgelekt. Volgens de analisten wil de regering Fortis kost wat kost een overeenkomst bereiken. Met Dexia dreigt namelijk een nieuw probleem. De vraag is of er nog iets te rapen valt voor de kleine aandeelhouders van Fortis. De problemen in de banksector zijn de afgelopen weken alleen maar toegenomen, zodat het onwaarschijnlijk lijkt dat BNP Paribas veel toegevingen gaat doen. In de Morgen staat vandaag zaterdag te lezen dat BNP Paribas alles of niets speelde.