Het zijn opnieuw de meer volatiele sectoren die de grootste beweging laten optekenen, met voorop banken en mijnbouwgroepen. Royal Bank of Scotland zette Rio Tinto op 'verkopen'. Siemens is eveneens een opvallende daler.

In Brussel opende de BEL 20 tegen de trend in wat hoger, dit dankzij het feit dat enkele zwaargewichten goed op koers liggen. De index blijft zodoende in de buurt van 1750 noteren.

Fortis moet opnieuw terrein prijsgeven, hoewel het niet meteen duidelijk is of de nadering van de algemene aandeelhoudersvergaderingen daar iets mee te maken heeft. Ook KBC laat nog meer stoom af.

Het zijn opnieuw de meer volatiele sectoren die de grootste beweging laten optekenen, met voorop banken en mijnbouwgroepen. Royal Bank of Scotland zette Rio Tinto op 'verkopen'. Siemens is eveneens een opvallende daler.In Brussel opende de BEL 20 tegen de trend in wat hoger, dit dankzij het feit dat enkele zwaargewichten goed op koers liggen. De index blijft zodoende in de buurt van 1750 noteren. Fortis moet opnieuw terrein prijsgeven, hoewel het niet meteen duidelijk is of de nadering van de algemene aandeelhoudersvergaderingen daar iets mee te maken heeft. Ook KBC laat nog meer stoom af.