De Brusselse beurs gedroeg zich vandaag eerder zwak, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. De index slaagt er niet meer in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 2500.

De telecomsector stond tweemaal in de belangstelling, want zowel Mobistar als Telenet lagen goed op koers. Speculatie was waarschijnlijk de reden waarom beide aandelen gezocht bleven.

De strategische update bij Fortis werd goed onthaald, de koers van het aandeel sloot ruim 2% lager. Anderzijds had het reorganisatieplan weinig invloed op de koers van Dexia.

De Brusselse beurs gedroeg zich vandaag eerder zwak, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. De index slaagt er niet meer in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 2500. De telecomsector stond tweemaal in de belangstelling, want zowel Mobistar als Telenet lagen goed op koers. Speculatie was waarschijnlijk de reden waarom beide aandelen gezocht bleven. De strategische update bij Fortis werd goed onthaald, de koers van het aandeel sloot ruim 2% lager. Anderzijds had het reorganisatieplan weinig invloed op de koers van Dexia.