Fortis brengt tevens wijzigingen aan in de managementstructuur die de nieuwe scope van Fortis als internationale verzekeringsmaatschappij weerspiegelt.

De benoemingen van Kurt De Schepper en Antonio Cano zijn onder voorbehoud van de goedkeuring van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA).


De nieuwe organisatiestructuur, onder supervisie van de Raad van Bestuur bestaat uit een Executive Committee en een Management Committee.

In het Executive Committee hebben zitting:
Bart De Smet, CEO verantwoordelijk voor Strategy & Development, Audit, Investor Relations, Communications en Corporate Secretariat

Bruno Colmant, Deputy CEO verantwoordelijk voor Finance, Legal en kwesties uit het verleden

Kurt De Schepper, CRO (Chief Risk Officer) verantwoordelijk voor Risk, Compliance, ondersteunende functies en separatie.

Fortis brengt tevens wijzigingen aan in de managementstructuur die de nieuwe scope van Fortis als internationale verzekeringsmaatschappij weerspiegelt.De benoemingen van Kurt De Schepper en Antonio Cano zijn onder voorbehoud van de goedkeuring van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA). De nieuwe organisatiestructuur, onder supervisie van de Raad van Bestuur bestaat uit een Executive Committee en een Management Committee.In het Executive Committee hebben zitting: Bart De Smet, CEO verantwoordelijk voor Strategy & Development, Audit, Investor Relations, Communications en Corporate Secretariat Bruno Colmant, Deputy CEO verantwoordelijk voor Finance, Legal en kwesties uit het verledenKurt De Schepper, CRO (Chief Risk Officer) verantwoordelijk voor Risk, Compliance, ondersteunende functies en separatie.