Bruno Colmant zal per 1 september 2009 bij Fortis in dienst treden. De benoeming is onderhevig aan de goedkeuring van de Commissie voor het Bank, Financie, en Assurantiewezen (CBFA).

In zijn meest recente functies was Bruno Colmant (48) Chief Financial Officer en lid van de raad van bestuur van ING België, kabinetchef van de Minister van Financiën en Chief Executive Officer van Euronext België. Tot voor kort was hij lid van het Management Committee van NYSE Euronext, alwaar hij aan het hoofd stond van de divisie België.

Bruno Colmant zal per 1 september 2009 bij Fortis in dienst treden. De benoeming is onderhevig aan de goedkeuring van de Commissie voor het Bank, Financie, en Assurantiewezen (CBFA).In zijn meest recente functies was Bruno Colmant (48) Chief Financial Officer en lid van de raad van bestuur van ING België, kabinetchef van de Minister van Financiën en Chief Executive Officer van Euronext België. Tot voor kort was hij lid van het Management Committee van NYSE Euronext, alwaar hij aan het hoofd stond van de divisie België.