In het bijzonder moeten businesses een kritische omvang bereiken, een waardevolle bijdrage leveren aan het nettoresultaat en in staat zijn om opbrengsten te genereren die de kosten van het vermogen overstijgen.

Na een grondige evaluatie van de Russische verzekeringsactiviteiten van Fortis heeft het Management vastgesteld dat er niet binnen redelijke termijn aan de gestelde voorwaarden voldaan zou kunnen worden.

Daarom heeft het Management van Fortis besloten om de verzekeringsactiviteiten in Rusland, die ze in 2007 opstartte als "greenfield" in levensverzekeringen, te beëindigen.

Het nettoresultaat en de solvabiliteit van Fortis zal door het stopzetten van de verzekeringsactiviteiten in Rusland niet negatief worden beïnvloed.

In het bijzonder moeten businesses een kritische omvang bereiken, een waardevolle bijdrage leveren aan het nettoresultaat en in staat zijn om opbrengsten te genereren die de kosten van het vermogen overstijgen. Na een grondige evaluatie van de Russische verzekeringsactiviteiten van Fortis heeft het Management vastgesteld dat er niet binnen redelijke termijn aan de gestelde voorwaarden voldaan zou kunnen worden. Daarom heeft het Management van Fortis besloten om de verzekeringsactiviteiten in Rusland, die ze in 2007 opstartte als "greenfield" in levensverzekeringen, te beëindigen. Het nettoresultaat en de solvabiliteit van Fortis zal door het stopzetten van de verzekeringsactiviteiten in Rusland niet negatief worden beïnvloed.