Binnen de BEL 20 was Colruyt de sterkste stijger, aangevuurd door de goede resultaten die branchegenoot Delhaize kon voorleggen. Aan de onderkant van het peleton treffen we Bekaert aan, dat eens te meer met zwakke cijfers moest uitpakken. Van verbetering is bovendien nog geen sprake.

Op de valutamarkten maakte de euro een goede beurt, waarbij de Europese eenheidsmunt de kaap van 1,32 dollar in het vizier krijgt. De kracht van de euro had te maken met meevallende cijfers over de Duitse industriële productie, die voor de tweede maand op rij is gestegen.

Binnen de BEL 20 was Colruyt de sterkste stijger, aangevuurd door de goede resultaten die branchegenoot Delhaize kon voorleggen. Aan de onderkant van het peleton treffen we Bekaert aan, dat eens te meer met zwakke cijfers moest uitpakken. Van verbetering is bovendien nog geen sprake. Op de valutamarkten maakte de euro een goede beurt, waarbij de Europese eenheidsmunt de kaap van 1,32 dollar in het vizier krijgt. De kracht van de euro had te maken met meevallende cijfers over de Duitse industriële productie, die voor de tweede maand op rij is gestegen.