Vooral het resultaat van Arseus Dental verdient de nodige aandacht. Na een aantal moeilijke jaren werd in het eerste kwartaal een organische omzetgroei van 5% gerealiseerd. Dit is vooral het resultaat van de structureel verbeterde interne en operationele processen bij Arseus Dental Solutions.

Het vierde kwartaal van 2011 gaf al goede signalen en die werden tijdens het eerste kwartaal van dit jaar bevestigd. Deze trend zal zich waarschijnlijk verder zetten tijdens de rest van het boekjaar, hoewel van Jeveren toch een slag om de arm houdt met betrekking tot de economische omstandigheden. In ieder geval heeft Dental tijdens het voorbije kwartaal beter dan verwacht gepresteerd.

De sterke organische omzetgroei bij Corilus is te verklaren door de verdere versterking van het marktleiderschap en de continue ontwikkeling en lancering van nieuwe softwareoplossingen voor medisch professionals. Van Jeveren sprak vanmorgen in verband met Corilus van een 'buitengewone' groei.

De succesvolle introductie van nieuwe medische producten en concepten bij Arseus Medical kon de effecten van de afbouw van een aantal niet strategische distributies in het tweede semester van 2011 niet volledig compenseren. Toch presteert Medical volgens van Jeveren conform de prognoses. Omzet is volgens hem minder belangrijk dan de bottom line, die een duideljike verbetering te zien gaf.

Fagron blijft, net zoals de afgelopen 22 jaar, succesvol in het revitaliseren van magistrale bereidingen en zal ook in 2012 haar wereldwijde marktleiderschap verder versterken via een actieve buy-and-build strategie, het opstarten van greenfields en een robuuste organische groei. Uiteindelijk presteerde Fagron beter dan de marktverwachtingen.

Van Jeveren blijft optimistisch wat de rest van het huidige boekjaar betreft, hij ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en bevestigt dan ook de eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2012.

Vooral het resultaat van Arseus Dental verdient de nodige aandacht. Na een aantal moeilijke jaren werd in het eerste kwartaal een organische omzetgroei van 5% gerealiseerd. Dit is vooral het resultaat van de structureel verbeterde interne en operationele processen bij Arseus Dental Solutions. Het vierde kwartaal van 2011 gaf al goede signalen en die werden tijdens het eerste kwartaal van dit jaar bevestigd. Deze trend zal zich waarschijnlijk verder zetten tijdens de rest van het boekjaar, hoewel van Jeveren toch een slag om de arm houdt met betrekking tot de economische omstandigheden. In ieder geval heeft Dental tijdens het voorbije kwartaal beter dan verwacht gepresteerd. De sterke organische omzetgroei bij Corilus is te verklaren door de verdere versterking van het marktleiderschap en de continue ontwikkeling en lancering van nieuwe softwareoplossingen voor medisch professionals. Van Jeveren sprak vanmorgen in verband met Corilus van een 'buitengewone' groei. De succesvolle introductie van nieuwe medische producten en concepten bij Arseus Medical kon de effecten van de afbouw van een aantal niet strategische distributies in het tweede semester van 2011 niet volledig compenseren. Toch presteert Medical volgens van Jeveren conform de prognoses. Omzet is volgens hem minder belangrijk dan de bottom line, die een duideljike verbetering te zien gaf. Fagron blijft, net zoals de afgelopen 22 jaar, succesvol in het revitaliseren van magistrale bereidingen en zal ook in 2012 haar wereldwijde marktleiderschap verder versterken via een actieve buy-and-build strategie, het opstarten van greenfields en een robuuste organische groei. Uiteindelijk presteerde Fagron beter dan de marktverwachtingen. Van Jeveren blijft optimistisch wat de rest van het huidige boekjaar betreft, hij ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en bevestigt dan ook de eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2012.