Wanneer Washington zoveel stof doet opwaaien in het leven van de gewone man, kan het haast niet anders of de beurs van Wall Street moet op zijn beurt een zware correctie ondergaan. De koersval hoeft niet noodzakelijk op één dag gebeuren, ze kan over verschillende schuifjes gespreid worden.

Bovendien zullen de gevolgen voor de bedrijven zwaarder worden naarmate de shutdown langer duurt. Zowel Lockheed als United Technologies hebben al ontslagen aangekondigd als er niet snel een oplossing wordt gevonden. Voorlopig lijkt die nog niet in zicht te zijn.

Wanneer Washington zoveel stof doet opwaaien in het leven van de gewone man, kan het haast niet anders of de beurs van Wall Street moet op zijn beurt een zware correctie ondergaan. De koersval hoeft niet noodzakelijk op één dag gebeuren, ze kan over verschillende schuifjes gespreid worden. Bovendien zullen de gevolgen voor de bedrijven zwaarder worden naarmate de shutdown langer duurt. Zowel Lockheed als United Technologies hebben al ontslagen aangekondigd als er niet snel een oplossing wordt gevonden. Voorlopig lijkt die nog niet in zicht te zijn.