David Lennox, resource analyst bij Fat Prophets, is van mening dat de wetten van vraag en aanbod opnieuw een rol spelen op de oliemarkt. Volgens The Energy Information Administration zijn de olievoorraden in de VS vorige week met 2,64 miljoen vaten gestegen.

Dat is veel meer dan waar de analisten op gerekend hadden. Bovendien lijkt de onrust rond Syrië stilaan weg te ebben. Lennox is echter van mening dat op de huidige prijsniveaus het baisse-potentieel bij het goud beperkt is. Hij ziet de prijs voor West Texas Intermediate niet terugvallen onder 100 dollar per vat.

David Lennox, resource analyst bij Fat Prophets, is van mening dat de wetten van vraag en aanbod opnieuw een rol spelen op de oliemarkt. Volgens The Energy Information Administration zijn de olievoorraden in de VS vorige week met 2,64 miljoen vaten gestegen. Dat is veel meer dan waar de analisten op gerekend hadden. Bovendien lijkt de onrust rond Syrië stilaan weg te ebben. Lennox is echter van mening dat op de huidige prijsniveaus het baisse-potentieel bij het goud beperkt is. Hij ziet de prijs voor West Texas Intermediate niet terugvallen onder 100 dollar per vat.