De U.S. markets blijven vandaag gesloten voor de Labor Day holiday. De Markit iTraxx Asia index of credit-default swaps daalde vanmorgen met 6,50 basispunten, zo maakte Royal Bank of Scotland Group Plc bekend.

De daling was de sterkste sinds 2 augustus. Mark Konyn, chief executive officer bij RCM Asia Pacific Ltd., verklaarde vanmorgen in een interview met Bloomberg Television dat de Amerikaanse werkloosheidscijfers ook een opsteker zijn voor de Aziatische markten.

De kansen op een double-dip scenario lijken nu meteen een stuk kleiner te zijn geworden.

De U.S. markets blijven vandaag gesloten voor de Labor Day holiday. De Markit iTraxx Asia index of credit-default swaps daalde vanmorgen met 6,50 basispunten, zo maakte Royal Bank of Scotland Group Plc bekend. De daling was de sterkste sinds 2 augustus. Mark Konyn, chief executive officer bij RCM Asia Pacific Ltd., verklaarde vanmorgen in een interview met Bloomberg Television dat de Amerikaanse werkloosheidscijfers ook een opsteker zijn voor de Aziatische markten. De kansen op een double-dip scenario lijken nu meteen een stuk kleiner te zijn geworden.