Euro raakt niet meer boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3386 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,556%, of iets meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs maakt flinke duik

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro raakt niet meer boven 1,34 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3386 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,556%, of iets meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer lager, olieprijs maakt flinke duik Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van woensdagavond.