Euro houdt nipt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer een paar rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3719 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,79%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs hoger, olieprijs eveneens steviger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1303 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt nipt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer een paar rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3719 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,79%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs hoger, olieprijs eveneens steviger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1303 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.