Euro stoot door richting 1,38 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3788 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,844%, of ruim anderhalve procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs valt eveneens terug

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds ook goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door richting 1,38 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3788 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,844%, of ruim anderhalve procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer lager, olieprijs valt eveneens terug Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds ook goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.