Euro houdt zich kranig

Op de valutamarkten hield de euro zich kranig, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3388 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,70%, of zowat drie procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud duurder, olieprijs vliegt door het dak

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1415 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) maakte een forse sprong voorwaarts, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 109 dollar betaald of zowat 3% meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt zich kranig Op de valutamarkten hield de euro zich kranig, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3388 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,70%, of zowat drie procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud duurder, olieprijs vliegt door het dak Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1415 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) maakte een forse sprong voorwaarts, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 109 dollar betaald of zowat 3% meer dan de slotkoers van maandagavond.