Een paar achterblijvers komen nog met bedrijfsresultaten, zoals vandaag Lowe's en morgen Home Depot en Hewlett-Packard, maar de aandacht van de beleggers focust zich toch hoofdzakelijk op de macro-economische indicatoren.

Vandaag was er ondanks de koersdaling op Wall Street toch goed nieuws, in de vorm van een beter dan verwachte Empire State index en van een stabilisatie van het aantal kredietkaarthouders dat hun schulden niet meer kan betalen.

De olieprijs is ook vandaag opnieuw gedaald, dit vanwege de verwachting dat de vraag naar energie zwak zal blijven. Voor een vat crude werd in New York 66,75 dollar betaald, of 76 dollarcent minder dan het slotniveau van afgelopen vrijdag.

Een paar achterblijvers komen nog met bedrijfsresultaten, zoals vandaag Lowe's en morgen Home Depot en Hewlett-Packard, maar de aandacht van de beleggers focust zich toch hoofdzakelijk op de macro-economische indicatoren. Vandaag was er ondanks de koersdaling op Wall Street toch goed nieuws, in de vorm van een beter dan verwachte Empire State index en van een stabilisatie van het aantal kredietkaarthouders dat hun schulden niet meer kan betalen. De olieprijs is ook vandaag opnieuw gedaald, dit vanwege de verwachting dat de vraag naar energie zwak zal blijven. Voor een vat crude werd in New York 66,75 dollar betaald, of 76 dollarcent minder dan het slotniveau van afgelopen vrijdag.