Euro komt aankloppen bij de kaap van 1,37 dollar

Op de valutamarkten boekte de euro een forse winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3695 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,77%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs boekt beperkte winst

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1265 dollar betaald, of ruim 2% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro komt aankloppen bij de kaap van 1,37 dollar Op de valutamarkten boekte de euro een forse winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3695 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,77%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs boekt beperkte winst Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1265 dollar betaald, of ruim 2% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.