Vanmorgen maakte Delhaize de omzetcijfers voor het voorbije boekjaar bekend. Dit waren de hoogtepunten.

" Opbrengstengroei voor de Groep van 2,6% aan ongewijzigde wisselkoersen; organische opbrengstengroei van 3,1%

" Voorlopige niet-geauditeerde onderliggende bedrijfswinst van ongeveer €770 miljoen aan ongewijzigde wisselkoersen, in lijn met onze verwachting van minstens €755 miljoen

" Sterke vrije kasstroom van ongeveer €670 miljoen aan actuele wisselkoersen.

Pascale Weber van KBC Securities kwam in een rapport terug op de cijfers van Delhaize. Die cijfers waren beter dan verwacht, terwijl ook de guidance de verwachtingen wist te overtreffen. Weber handhaaft een advies opbouwen met daaraan gekoppeld een koersdoel van 55 euro.

Vanmorgen maakte Delhaize de omzetcijfers voor het voorbije boekjaar bekend. Dit waren de hoogtepunten. " Opbrengstengroei voor de Groep van 2,6% aan ongewijzigde wisselkoersen; organische opbrengstengroei van 3,1% " Voorlopige niet-geauditeerde onderliggende bedrijfswinst van ongeveer €770 miljoen aan ongewijzigde wisselkoersen, in lijn met onze verwachting van minstens €755 miljoen " Sterke vrije kasstroom van ongeveer €670 miljoen aan actuele wisselkoersen. Pascale Weber van KBC Securities kwam in een rapport terug op de cijfers van Delhaize. Die cijfers waren beter dan verwacht, terwijl ook de guidance de verwachtingen wist te overtreffen. Weber handhaaft een advies opbouwen met daaraan gekoppeld een koersdoel van 55 euro.