Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 ruim anderhalf procent in het rood, terwijl de BEL 20 iets meer dan 1% moest prijsgeven. Drie aandelen konden tegen de stroom in hoger afsluiten en dat waren Telenet, KBC en Colruyt. Echt opvallende dalers waren er binnen de index niet.

Op de valutamarkten leek de euro even op weg naar de kaap van 1,28 euro, maar inmiddels werd de stijging afgeremd. De duurdere dollar heeft tot gevolg dat de goudprijs onder druk staat, in de loop van de vrijdagsessie leek de kaap van 1200 dollar binnen handbereik te komen.

Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 ruim anderhalf procent in het rood, terwijl de BEL 20 iets meer dan 1% moest prijsgeven. Drie aandelen konden tegen de stroom in hoger afsluiten en dat waren Telenet, KBC en Colruyt. Echt opvallende dalers waren er binnen de index niet. Op de valutamarkten leek de euro even op weg naar de kaap van 1,28 euro, maar inmiddels werd de stijging afgeremd. De duurdere dollar heeft tot gevolg dat de goudprijs onder druk staat, in de loop van de vrijdagsessie leek de kaap van 1200 dollar binnen handbereik te komen.