Vanmorgen was er opnieuw de nodige heisa op de Japanse beurs, waar de Nikkei bijna 3,50% lager afsloot. Premier Shinzo Abe stelde nieuwe maatregelen voor om de economie weer op het juiste spoor te brengen, maar kon daarmee allesbehalve overtuigen.

Bovendien zijn ook de twijfels over de Chinese economie nog niet verdwenen, sommige analisten houden nog steeds rekening met een harde landing.

Kit Juckes, global head of FX strategy bij Societe Generale, wijst er tenslotte op dat ook de monetaire politiek van de FED voor vraagtekens blijft zorgen.

Vanmorgen was er opnieuw de nodige heisa op de Japanse beurs, waar de Nikkei bijna 3,50% lager afsloot. Premier Shinzo Abe stelde nieuwe maatregelen voor om de economie weer op het juiste spoor te brengen, maar kon daarmee allesbehalve overtuigen. Bovendien zijn ook de twijfels over de Chinese economie nog niet verdwenen, sommige analisten houden nog steeds rekening met een harde landing. Kit Juckes, global head of FX strategy bij Societe Generale, wijst er tenslotte op dat ook de monetaire politiek van de FED voor vraagtekens blijft zorgen.