Er dient wel opgemerkt dat het resultaat vorig jaar negatief werd beïnvloed door eenmalige factoren. De nettowinst bedroeg €1,1 mrd, tegenover €645 mln tijdens dezelfde periode vorig jaar.

De omzet kwam over de verslagperiode uit op €7,9 mrd, of een stijging met 46% in vergelijking met het tweede kwartaal van 2008. Topman Josef Ackermann sprak van bemoedigende resultaten.

Hij bleef echter voorzichtig met het geven van een prognose voor het volledige boekjaar. De jaarresultaten zijn afhankelijk van de ontwikkelingen in de economie en op de financiële markten.

Er dient wel opgemerkt dat het resultaat vorig jaar negatief werd beïnvloed door eenmalige factoren. De nettowinst bedroeg €1,1 mrd, tegenover €645 mln tijdens dezelfde periode vorig jaar. De omzet kwam over de verslagperiode uit op €7,9 mrd, of een stijging met 46% in vergelijking met het tweede kwartaal van 2008. Topman Josef Ackermann sprak van bemoedigende resultaten. Hij bleef echter voorzichtig met het geven van een prognose voor het volledige boekjaar. De jaarresultaten zijn afhankelijk van de ontwikkelingen in de economie en op de financiële markten.