Op de valutamarkten kreeg de euro alle kansen op eerherstel, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2814 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,61%, of bijna 2,50% meer dan het slotniveau van vorige week.

Goud en olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1736,60 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 89 dollar betaald, of ruim 2% meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Op de valutamarkten kreeg de euro alle kansen op eerherstel, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2814 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,61%, of bijna 2,50% meer dan het slotniveau van vorige week. Goud en olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1736,60 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 89 dollar betaald, of ruim 2% meer dan de slotkoers van vrijdagavond.