Euro weer voorbij kaap van 1,34 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro zich wat verbeteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3411 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,415%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs volgt dit voorbeeld

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1311,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 97,50 dollar betaald of fracties van procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer voorbij kaap van 1,34 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro zich wat verbeteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3411 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,415%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs stabiel, olieprijs volgt dit voorbeeld Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1311,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 97,50 dollar betaald of fracties van procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.