Euro stoot door boven 1,385 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een flinke stap voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3853 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,684%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer wat hoger, olieprijs blijft stijgen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1312 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets minder dan 103,50 dollar betaald of ruim driekwart meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stoot door boven 1,385 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een flinke stap voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3853 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,684%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer wat hoger, olieprijs blijft stijgen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1312 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets minder dan 103,50 dollar betaald of ruim driekwart meer dan de slotkoers van dinsdagavond.