Euro stijgt door boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de euro nogmaals een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3636 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,675%, of zowat een vol procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud weer duurder, olieprijs eveneens opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1263 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stijgt door boven 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de euro nogmaals een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3636 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,675%, of zowat een vol procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud weer duurder, olieprijs eveneens opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1263 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.