Euro stijgt door richting 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3593 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,702%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud min of meer stabiel, olieprijs opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1257 dollar betaald, of slechts fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stijgt door richting 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3593 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,702%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goud min of meer stabiel, olieprijs opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond nog iets minder dan 1257 dollar betaald, of slechts fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 98 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.