In de BEL 20 waren er enkele opvallende uitschieters, met GdF Suez als meest in het oog springende. Ook UCB, KBC en in mindere mate Delta Lloyd maakten een goede beurt. Aan de staart van het peleton bengelden ThromboGenics en Elia, die beiden ongeveer 1% prijsgaven.

De Europese beleggers hebben blijkbaar een goed oog in de verklaring die FED-voorzitter Ben Bernanke seffens zal afleggen. Vooral de koers van de euro zal nauwlettend in de gaten gehouden worden, want de FED kan onmogelijk toestaan dat de koers van de Europese eenheidsmunt door het dak vliegt.

In de BEL 20 waren er enkele opvallende uitschieters, met GdF Suez als meest in het oog springende. Ook UCB, KBC en in mindere mate Delta Lloyd maakten een goede beurt. Aan de staart van het peleton bengelden ThromboGenics en Elia, die beiden ongeveer 1% prijsgaven. De Europese beleggers hebben blijkbaar een goed oog in de verklaring die FED-voorzitter Ben Bernanke seffens zal afleggen. Vooral de koers van de euro zal nauwlettend in de gaten gehouden worden, want de FED kan onmogelijk toestaan dat de koers van de Europese eenheidsmunt door het dak vliegt.