De BEL 20 liet een gelijkaardige winst optekenen, met Colruyt als uitschieter in positieve zin. In reactie op de publicatie van meevallende cijfers kon de koers van deze distributeur een winst van meer dan 8% vasthouden. Ook D'Ieteren, KBC en UCB maakten een goede beurt.

Aan de onderkant van het peleton bengelde Solvay met een verlies van bijna 2%. Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onafgebroken onder druk staan, momenteel worstelt de Europese eenheidsmunt met de kaap van 1,30 dollar. Daaronder kan het baisse-potentieel nog aanzienlijk zijn.

De BEL 20 liet een gelijkaardige winst optekenen, met Colruyt als uitschieter in positieve zin. In reactie op de publicatie van meevallende cijfers kon de koers van deze distributeur een winst van meer dan 8% vasthouden. Ook D'Ieteren, KBC en UCB maakten een goede beurt. Aan de onderkant van het peleton bengelde Solvay met een verlies van bijna 2%. Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onafgebroken onder druk staan, momenteel worstelt de Europese eenheidsmunt met de kaap van 1,30 dollar. Daaronder kan het baisse-potentieel nog aanzienlijk zijn.