Tijs Hollestelle van ING publiceerde recent een rapport over CFE, waarbij het koopadvies voor dit aandeel nogmaals werd bevestigd. Anderzijds werd het koersdoel fors opgetrokken, meer bepaald van 71 naar 81,50 euro. De beleggingshorizon werd verschoven naar 2015.

Volgens Hollestelle biedt CFE de kans om te beleggen in de wereldwijde bagger- en de offshore energiemarkt aan de prijs van een aandeel uit de bouwsector. De belangrijkste doelstelling van de nieuwe aandeelhouder van CFE lijkt het ontbloten van de onderliggende waarde van de baggerafdeling te zijn.

Tijs Hollestelle van ING publiceerde recent een rapport over CFE, waarbij het koopadvies voor dit aandeel nogmaals werd bevestigd. Anderzijds werd het koersdoel fors opgetrokken, meer bepaald van 71 naar 81,50 euro. De beleggingshorizon werd verschoven naar 2015. Volgens Hollestelle biedt CFE de kans om te beleggen in de wereldwijde bagger- en de offshore energiemarkt aan de prijs van een aandeel uit de bouwsector. De belangrijkste doelstelling van de nieuwe aandeelhouder van CFE lijkt het ontbloten van de onderliggende waarde van de baggerafdeling te zijn.