Het is al een heel eind boven de top van 2007 uitgestegen. Een prestatie die heel wat aandelen uit de cyclische sectoren (zoals mijnbouw en oliegroepen) niet konden nadoen.

Van de weekgrafiek onthoudt Van Herck vooral dat de koers van het Henkelaandeel zich nog altijd in een stijgende trend bevindt.

Op de daggrafiek ziet hij de koerscorrectie sinds begin april van dit jaar. Op dit ogenblik noteert de koers tegen de kortetermijnweerstand van 72,50 - 72,70 euro.

Als de koers deze weerstand kan overschrijden en daarna nog eens de weerstand van 74,22 euro kan breken, verwacht Van Herck een verdere stijging naar nieuwe historische topkoersen voor dit Duitse aandeel. Er ligt de komende weken een sterke steun net onder 70 euro.

Het is al een heel eind boven de top van 2007 uitgestegen. Een prestatie die heel wat aandelen uit de cyclische sectoren (zoals mijnbouw en oliegroepen) niet konden nadoen. Van de weekgrafiek onthoudt Van Herck vooral dat de koers van het Henkelaandeel zich nog altijd in een stijgende trend bevindt. Op de daggrafiek ziet hij de koerscorrectie sinds begin april van dit jaar. Op dit ogenblik noteert de koers tegen de kortetermijnweerstand van 72,50 - 72,70 euro. Als de koers deze weerstand kan overschrijden en daarna nog eens de weerstand van 74,22 euro kan breken, verwacht Van Herck een verdere stijging naar nieuwe historische topkoersen voor dit Duitse aandeel. Er ligt de komende weken een sterke steun net onder 70 euro.