Ten opzichte van oktober was er sprake van het aantal foreclosure filings met 21%, op jaarbasis bedroeg de daling 14%. De daling van de foreclosure filings moet echter worden gerelativeerd.

Enkele weken geleden werd de Amerikaanse vastgoedsector opgeschrikt door het fenomeen van de 'robo-signs', aanvragen voor het aanslaan van huizen die bij wijze van spreken door een robot werden ondertekend.

Deze praktijken worden uiteraard aangevochten, in zoverre zelfs dat de foreclosures tijdelijk stopgezet werden. Vanaf volgend jaar kan het aantal foreclosures opnieuw gaan stijgen.

Ten opzichte van oktober was er sprake van het aantal foreclosure filings met 21%, op jaarbasis bedroeg de daling 14%. De daling van de foreclosure filings moet echter worden gerelativeerd. Enkele weken geleden werd de Amerikaanse vastgoedsector opgeschrikt door het fenomeen van de 'robo-signs', aanvragen voor het aanslaan van huizen die bij wijze van spreken door een robot werden ondertekend. Deze praktijken worden uiteraard aangevochten, in zoverre zelfs dat de foreclosures tijdelijk stopgezet werden. Vanaf volgend jaar kan het aantal foreclosures opnieuw gaan stijgen.