De juridische onzekerheid kan kandidaat-kopers afschrikken vanwege de juridische complicaties die verbonden kunnen zijn aan de aankoop van een huis dat onder dwang werd verkocht.

De verkopen van huizen die voorkomen uit foreclosures kunnen zodoende volledig stilvallen en dat op een moment dat er al een overaanbod van dergelijke huizen op de markt is.

Bank of America, de grootste Amerikaanse bank, heeft de foreclosures in alle 50 staten al bevroren vanwege een onderzoek door de federale autoriteiten. JPMorgan Chase & Co. en Ally Financial Inc.'s GMAC Mortgage deden hetzelfde in 23 staten.

De juridische onzekerheid kan kandidaat-kopers afschrikken vanwege de juridische complicaties die verbonden kunnen zijn aan de aankoop van een huis dat onder dwang werd verkocht. De verkopen van huizen die voorkomen uit foreclosures kunnen zodoende volledig stilvallen en dat op een moment dat er al een overaanbod van dergelijke huizen op de markt is. Bank of America, de grootste Amerikaanse bank, heeft de foreclosures in alle 50 staten al bevroren vanwege een onderzoek door de federale autoriteiten. JPMorgan Chase & Co. en Ally Financial Inc.'s GMAC Mortgage deden hetzelfde in 23 staten.