Ditmaal werd ze echter uitgesproken door een topman van de Amerikaanse centrale bank. Richard Fisher, President van de Dallas Federal Reserve Bank, waarschuwde voor een vertraging van de afhandeling van foreclosures.

Een aantal banken hebben de gedwongen verkoop van woningen stopgezet wegens mogelijke juridische verwikkelingen. Het is nog niet helemaal duidelijk of al dan niet op vaste grond berusten.

Richard Fisher zei op een meeting van de New York Association of Business Economists te hopen dat de zaak zo snel mogelijk wordt opgeklaard, waarna de situatie op de markt kan normaliseren.

Ditmaal werd ze echter uitgesproken door een topman van de Amerikaanse centrale bank. Richard Fisher, President van de Dallas Federal Reserve Bank, waarschuwde voor een vertraging van de afhandeling van foreclosures. Een aantal banken hebben de gedwongen verkoop van woningen stopgezet wegens mogelijke juridische verwikkelingen. Het is nog niet helemaal duidelijk of al dan niet op vaste grond berusten. Richard Fisher zei op een meeting van de New York Association of Business Economists te hopen dat de zaak zo snel mogelijk wordt opgeklaard, waarna de situatie op de markt kan normaliseren.