De banken bezaten op 30 september 102.000 aangeslagen woningen, terwijl het aantal foreclosures tijdens het derde kwartaal met 4% steeg. Daardoor kunnen nog eens 1 miljoen huizen aan die lijst worden toegevoegd.

Rick Sharga is van mening dat Foreclosure-Gate een "Chilling Effect" op de vastgoedprijzen kan hebben. Het tempo van foreclosures kan misschien afgeremd worden, maar het onvermijdelijke dient uiteindelijk toch te gebeuren.

Uiteindelijk zal Foreclosure-Gate het probleem van de foreclosures niet helpen op te lossen. Dat probleem bestaat er in dat een aantal mensen hun woonkrediet niet hebben afbetaald. Sharga maakt er zich geen illusies over: Foreclosure-Gate zal de vastgoedmarkt grote schade toebrengen.

De banken bezaten op 30 september 102.000 aangeslagen woningen, terwijl het aantal foreclosures tijdens het derde kwartaal met 4% steeg. Daardoor kunnen nog eens 1 miljoen huizen aan die lijst worden toegevoegd. Rick Sharga is van mening dat Foreclosure-Gate een "Chilling Effect" op de vastgoedprijzen kan hebben. Het tempo van foreclosures kan misschien afgeremd worden, maar het onvermijdelijke dient uiteindelijk toch te gebeuren. Uiteindelijk zal Foreclosure-Gate het probleem van de foreclosures niet helpen op te lossen. Dat probleem bestaat er in dat een aantal mensen hun woonkrediet niet hebben afbetaald. Sharga maakt er zich geen illusies over: Foreclosure-Gate zal de vastgoedmarkt grote schade toebrengen.