Daarom gaat alle aandacht uit naar het macro-economisch nieuws. Dat nieuws zal in de komende dagen nog belangrijker worden gezien de nabijheid van de belangrijke FED-meeting van volgende week. Daar valt mogelijk een beslissing over de datum waarop het taperen kan beginnen.

Bij Ford Motor Co neemt de druk op Chief Executive Alan Mulally toe. Van Mulally wordt verwacht dat hij snel een beslissing over zijn toekomst zal nemen. De speculatie is namelijk toegenomen dat Mulally is gevraagd als de nieuwe CEO van Microsoft. Zijn vertrek zou een serieuze aderlating voor Ford betekenen.

Daarom gaat alle aandacht uit naar het macro-economisch nieuws. Dat nieuws zal in de komende dagen nog belangrijker worden gezien de nabijheid van de belangrijke FED-meeting van volgende week. Daar valt mogelijk een beslissing over de datum waarop het taperen kan beginnen. Bij Ford Motor Co neemt de druk op Chief Executive Alan Mulally toe. Van Mulally wordt verwacht dat hij snel een beslissing over zijn toekomst zal nemen. De speculatie is namelijk toegenomen dat Mulally is gevraagd als de nieuwe CEO van Microsoft. Zijn vertrek zou een serieuze aderlating voor Ford betekenen.