Euro spuit naar omhoog

Op de valutamarkten ging de koers van de euro op zijn beurt fors hoger. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2661 dollar betaald, of bijna twee procent meer dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,659%, of een stijging met maar liefst meer dan 5% ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Olie en goud fors duurder

Voor een troy ounce goud werd 1598,70 dollar betaald, of bijna 50 dollar (ruim 3%) meer dan gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 85 dollar betaald of zowat 10% meer dan het slotniveau van gisteren.

Euro spuit naar omhoog Op de valutamarkten ging de koers van de euro op zijn beurt fors hoger. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2661 dollar betaald, of bijna twee procent meer dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,659%, of een stijging met maar liefst meer dan 5% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Olie en goud fors duurder Voor een troy ounce goud werd 1598,70 dollar betaald, of bijna 50 dollar (ruim 3%) meer dan gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 85 dollar betaald of zowat 10% meer dan het slotniveau van gisteren.