De specialist bij Ford Motor in verband met de autoverkopen denkt dat de verkopen van lichte verkopen in de Verenigde Staten in februari op jaarbasis onder het niveau van 9 miljoen zijn teruggevallen.

Analist George Pipas gelooft niet in een terugval onder de kaap van 9 miljoen, maar verwacht wel dat de verkopen in februari zijn uitgekomen onder het niveau van januari (9,60 miljoen verkochte wagens).

De daling is vooral te wijten aan een terugval in het consumentenvertrouwen. De verkoopcijfers voor de maand februari worden dinsdag bekendgemaakt.

De specialist bij Ford Motor in verband met de autoverkopen denkt dat de verkopen van lichte verkopen in de Verenigde Staten in februari op jaarbasis onder het niveau van 9 miljoen zijn teruggevallen. Analist George Pipas gelooft niet in een terugval onder de kaap van 9 miljoen, maar verwacht wel dat de verkopen in februari zijn uitgekomen onder het niveau van januari (9,60 miljoen verkochte wagens). De daling is vooral te wijten aan een terugval in het consumentenvertrouwen. De verkoopcijfers voor de maand februari worden dinsdag bekendgemaakt.