In Europa moet nog een groot stuk van het werk worden gedaan, Mulally stelde daar meer reorganisaties in het vooruitzicht. Ford verwacht een nog verlies van minstens 3 miljard dollar in Europa over komende twee jaar. Mulally stelt dat het bedrijf 'front-end of delivering' winst is over heel de wereld.

De topman heeft overigens beloofd aan het hoofd van het autobedrijf te blijven tot de klus volledig is geklaard, wat in de praktijk betekent dat hij een jaar langer zal blijven dan aanvankelijk was aangenomen. Mulalley wil met andere woorden de door hem ingezette operatie zelf tot een goede einde brengen.

In Europa moet nog een groot stuk van het werk worden gedaan, Mulally stelde daar meer reorganisaties in het vooruitzicht. Ford verwacht een nog verlies van minstens 3 miljard dollar in Europa over komende twee jaar. Mulally stelt dat het bedrijf 'front-end of delivering' winst is over heel de wereld. De topman heeft overigens beloofd aan het hoofd van het autobedrijf te blijven tot de klus volledig is geklaard, wat in de praktijk betekent dat hij een jaar langer zal blijven dan aanvankelijk was aangenomen. Mulalley wil met andere woorden de door hem ingezette operatie zelf tot een goede einde brengen.