Ford verdiende over de verslagperiode 86 dollarcent per aandeel, maar zonder rekening te houden met eenmalige factoren kwam de wpa uit op 43 dollarcent. Dat was veel beter dan verwacht, want de analisten op Wall Street hadden gerekend op een verlies per aandeel van 31 dollarcent.

Topman Alan Mulally zei dat 2009 een overgangsjaar was voor de autobouwer. Het bedrijf wordt nog steeds met zware uitdagingen geconfronteerd. Tijdens het vierde kwartaal kon Ford zowel in Noord- en Zuid-Amerika als in Europa marktaandeel winnen.

Ford verdiende over de verslagperiode 86 dollarcent per aandeel, maar zonder rekening te houden met eenmalige factoren kwam de wpa uit op 43 dollarcent. Dat was veel beter dan verwacht, want de analisten op Wall Street hadden gerekend op een verlies per aandeel van 31 dollarcent. Topman Alan Mulally zei dat 2009 een overgangsjaar was voor de autobouwer. Het bedrijf wordt nog steeds met zware uitdagingen geconfronteerd. Tijdens het vierde kwartaal kon Ford zowel in Noord- en Zuid-Amerika als in Europa marktaandeel winnen.