Ford voelt in Europa het volle gewicht van de crisis, de verkopen in Europa zijn blijven dalen sinds het begin van de crisis.

Stephen Odell, CEO bij Ford Europe, gelooft dat de markt dit jaar verder zal krimpen, met als uitgangspunt een verdere daling van de verkopen met 3 tot 5%.

Volgens Odell zal dit jaar eens te meer een moeilijk jaar worden, waarbij pas op 31 december de bilan kan worden opgemaakt.

De come-back van de Europese autoverkopen zal niet voor vandaag of morgen zijn, het kan nog jaren duren alvorens de situatie op de automarkt weer hetzelfde is als voor het uitbreken van de crisis. Volgens Odell zal dat zelfs langer dan 5 jaar duren.

Ford voelt in Europa het volle gewicht van de crisis, de verkopen in Europa zijn blijven dalen sinds het begin van de crisis. Stephen Odell, CEO bij Ford Europe, gelooft dat de markt dit jaar verder zal krimpen, met als uitgangspunt een verdere daling van de verkopen met 3 tot 5%. Volgens Odell zal dit jaar eens te meer een moeilijk jaar worden, waarbij pas op 31 december de bilan kan worden opgemaakt. De come-back van de Europese autoverkopen zal niet voor vandaag of morgen zijn, het kan nog jaren duren alvorens de situatie op de automarkt weer hetzelfde is als voor het uitbreken van de crisis. Volgens Odell zal dat zelfs langer dan 5 jaar duren.