Vanmiddag waren er de kwartaalcijfers van Ford en die kregen slechts een lauwe ontvangst. De koers van Ford noteert in reactie ruim 4% lager.

Nochtans overtreffen zowel omzet als nettowinst de verwachtingen van de analisten, maar dat volstond niet om de koers een duwtje in de rug te geven.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar een nettowinst van 31 dollarcent, ten opzichte van 20 dollar tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De omzet steeg van 32,60 naar 34,50 miljard dollar.

Vanmiddag waren er de kwartaalcijfers van Ford en die kregen slechts een lauwe ontvangst. De koers van Ford noteert in reactie ruim 4% lager. Nochtans overtreffen zowel omzet als nettowinst de verwachtingen van de analisten, maar dat volstond niet om de koers een duwtje in de rug te geven. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar een nettowinst van 31 dollarcent, ten opzichte van 20 dollar tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De omzet steeg van 32,60 naar 34,50 miljard dollar.