Vanmiddag maakte onder andere Ford de resultaten over het derde kwartaal bekend. In reactie op de cijfers steeg de koers van het aandeel Ford tot 18 dollar en dat was het hoogste niveau sinds januari 2011. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 45 dollarcent.

Daarmee werden verwachtingen van de analisten met 7 dollarcent overtroffen. Ford verhoogd ook de prognoses voor het volledige boekjaar, onder andere dankzij verbeterde vooruitzichten op de Europese markt. Het verlies in Europa bedroeg nog 228 miljoen dollar, tegenover 468 miljoen dollar over dezelfde periode een jaar geleden.

Vanmiddag maakte onder andere Ford de resultaten over het derde kwartaal bekend. In reactie op de cijfers steeg de koers van het aandeel Ford tot 18 dollar en dat was het hoogste niveau sinds januari 2011. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 45 dollarcent. Daarmee werden verwachtingen van de analisten met 7 dollarcent overtroffen. Ford verhoogd ook de prognoses voor het volledige boekjaar, onder andere dankzij verbeterde vooruitzichten op de Europese markt. Het verlies in Europa bedroeg nog 228 miljoen dollar, tegenover 468 miljoen dollar over dezelfde periode een jaar geleden.