In juli zijn de verkopen als gevolg daarvan hoger zijn uitgekomen dan tijdens de maand voordien. Het was van november 2007 geleden dat de autobouwer dit nog eens had meegemaakt.

Officiële verkoopcijfers voor de maand juli worden vandaag bekendgemaakt. Een woordvoerder van Ford zei dat het bedrijf een goede maand achter de rug heeft, hoofdzakelijk dankzij het Car Allowance Rebate System (CARS) programma dat bezitters van een oude wagen een premie van 3500 tot 4500 dollar toekent bij aankoop van een nieuwe wagen.

In juli zijn de verkopen als gevolg daarvan hoger zijn uitgekomen dan tijdens de maand voordien. Het was van november 2007 geleden dat de autobouwer dit nog eens had meegemaakt.Officiële verkoopcijfers voor de maand juli worden vandaag bekendgemaakt. Een woordvoerder van Ford zei dat het bedrijf een goede maand achter de rug heeft, hoofdzakelijk dankzij het Car Allowance Rebate System (CARS) programma dat bezitters van een oude wagen een premie van 3500 tot 4500 dollar toekent bij aankoop van een nieuwe wagen.