67% van de ondervraagden is momenteel overwogen in aandelen en dat is het hoogste niveau sinds het BofA Merrill Lynch Global Research onderzoek in april 2001 werd gestart.

In januari was nog maar 55% van de ondervraagden positief, in december was dat maar 40%. Anderzijds is maar 9% onderwogen in aandelen en dat is het laagste niveau sinds januari 2001.

Gary Baker en Michael Hartnett, aandelenstrategen bij BofA Merrill Lynch, steken hun optimisme niet onder stoelen of banken. Wel geeft het inflatiegevaar aan dat we ons niet langer in een Goldilocks scenario bevinden.

67% van de ondervraagden is momenteel overwogen in aandelen en dat is het hoogste niveau sinds het BofA Merrill Lynch Global Research onderzoek in april 2001 werd gestart. In januari was nog maar 55% van de ondervraagden positief, in december was dat maar 40%. Anderzijds is maar 9% onderwogen in aandelen en dat is het laagste niveau sinds januari 2001. Gary Baker en Michael Hartnett, aandelenstrategen bij BofA Merrill Lynch, steken hun optimisme niet onder stoelen of banken. Wel geeft het inflatiegevaar aan dat we ons niet langer in een Goldilocks scenario bevinden.