De Chinese beurs heeft tegen die achtergrond weinig hartverwarmende prestaties geleverd en de kans is klein dat daar binnenkort verandering in gaat komen. Bank of America Merrill Lynch stelt dan ook een mentaliteitsverandering bij de fondsbeheerders vast.

Die bouwen hun posities in China steeds meer af en wenden de steven richting Japan. De Japanse centrale bank heeft massaal geld in het systeem gepompt en daar moet de beurs van Tokio van kunnen profiteren. Japan lijkt nu veel meer beleggerskansen te bieden dan China.

De Chinese beurs heeft tegen die achtergrond weinig hartverwarmende prestaties geleverd en de kans is klein dat daar binnenkort verandering in gaat komen. Bank of America Merrill Lynch stelt dan ook een mentaliteitsverandering bij de fondsbeheerders vast. Die bouwen hun posities in China steeds meer af en wenden de steven richting Japan. De Japanse centrale bank heeft massaal geld in het systeem gepompt en daar moet de beurs van Tokio van kunnen profiteren. Japan lijkt nu veel meer beleggerskansen te bieden dan China.