Paul Nolte, managing director bij Dearborn Partners, is van mening dat de goudprijs momenteel de speelbal is van de onzekerheid op de financiële markten. De problemen met de groeimarkten drukken een zware stempel op de goudmarkt, die voorlopig niet goed weet welke richting uitkijken.

Nolte vreest dat de trend op langere termijn nog altijd dalend is. Op de Inside ETFs conference in Hollywood (Florida) bleek ook dat zijn meeste collega' fondsbeheerders allesbehalve enthousiast zijn over de evolutie van de goudprijs. Zij vrezen nog steeds dat de goudprijs op een onbewaakt moment opnieuw door de vloer zal zakken.

Paul Nolte, managing director bij Dearborn Partners, is van mening dat de goudprijs momenteel de speelbal is van de onzekerheid op de financiële markten. De problemen met de groeimarkten drukken een zware stempel op de goudmarkt, die voorlopig niet goed weet welke richting uitkijken. Nolte vreest dat de trend op langere termijn nog altijd dalend is. Op de Inside ETFs conference in Hollywood (Florida) bleek ook dat zijn meeste collega' fondsbeheerders allesbehalve enthousiast zijn over de evolutie van de goudprijs. Zij vrezen nog steeds dat de goudprijs op een onbewaakt moment opnieuw door de vloer zal zakken.